top of page

Deelproject Pieter Nollekensstraat 

Reservaties: mail naar deelproject.pnol@gmail.com

Hoe werkt het deelsysteem?

Wil je iets lenen?

Vanaf 2018 kunnen inwoners van de Pieter Nollekensstraat via het deelsysteem materialen gebruiken/lenen die door het straatcomité of de bewoners van de straat ter beschikking worden gesteld. 
Een overzicht van de materialen kan je op deze website terugvinden. Je zal zien dat sommige materialen in het Atelier bij Gerda (PNOL nr 121) worden gestockeerd en andere materialen rechtsreeks moeten worden afgehaald bij de eigenaar in het straat. 
 
Wil je iets gebruiken/lenen uit het Deelatelier, stuur dan een e-mailtje naar deelproject.pnol@gmail.com met vermelding van hetgeen je wil lenen. De verantwoordelijke van de week, zal je contacteren om een afspraak te maken om het materiaal af te halen en terug te brengen. 
 
Wil je iets gebruiken/lenen van een andere bewoner, kan je de persoon rechtstreeks contacteren vai de contactgegevens in de lijst (telefoon of email).

Registratie

Iedereen die gebruik wil maken van het deelsysteem betaalt éénmalig 10 euro als registratiekost. Dit wordt afgerekend de eerste maal dat je iets ontleent.

Hoeveel kost het om iets te ontlenen 

Voor de meeste materialen zal een democratisch uitleenbedrag worden gevraagd. De inkomsten hiervan worden 100% gebruikt om materialen te herstellen, enkele vaste kosten in het Atelier te dekken en eventueel nieuwe materialen aan te kopen. De betaling van het uitleenbedrag gebeurt cash of via overschrijving. Indien case, probeer dan met gepast geld te betalen. 

Enkele afspraken

Respecteer de afgesproken uren zowel om materialen op te halen en terug te brengen.
 
Je komt alles zelf ophalen en terugbrengen in dezelfde staat als je het gekregen hebt. De materialen worden proper teruggebracht.
 
Respecteer de materialen tijdens het gebruik. Er kan natuurlijk altijd eens iets stuk gaan. Er wordt hiervoor niks aangerekend, maar geef zeker door als er schade is of iets niet meer goed werkt, dan kunnen we dit herstellen of vervangen.   
logo.png
bottom of page