top of page

Deelproject Pieter Nollekensstraat 

Reservaties: mail naar deelproject.pnol@gmail.com
Reknr: BE57 0689 0908 4835 (Buurtwerking Nollekensstraat)

About

Hoe werkt het? 

Zelf meewerken achter de schermen?  

Het deelatelier wordt georganiseerd door een team van vrijwilligers uit de straat. Heb je zin om mee te werken, geef ons een seintje op deelproject.pnol@gmail.com.

logo.png

Heb je zelf nog spullen of materialen die kunnen gedeeld worden? 

Heb je zelf materialen die je wil delen met de buren, laat het ons weten via deelproject.pnol@gmail.com
 
Er zijn manieren om deel te nemen: 
 
1. Je schenkt de materialen aan het deelsysteem. Deze materialen worden dan gestockeerd en uitgeleend via het deelatelier. 
2. Je houdt de materialen thuis, maar stelt ze beschikbaar via het deelsysteem. De materialen worden bij jou opgehaald en teruggebracht. 
Wil je iets lenen?

Sinds 2018 kunnen inwoners van de Pieter Nollekensstraat via het deelsysteem materialen gebruiken/lenen die door het straatcomité of de bewoners van de straat ter beschikking worden gesteld. 

Een overzicht van de materialen kan je op deze website terugvinden. Je zal zien dat sommige materialen in het Atelier bij Gerda (PNOL nr 121) worden gestockeerd en andere materialen rechtsreeks moeten worden afgehaald bij de eigenaar in het straat. 
 
Wil je iets gebruiken/lenen uit het Deelatelier, stuur dan een e-mailtje naar deelproject.pnol@gmail.com met vermelding van hetgeen je wil lenen. De verantwoordelijke van de week, zal je contacteren om een afspraak te maken om het materiaal af te halen en terug te brengen. 
 
Wil je iets gebruiken/lenen van een andere bewoner, kan je de persoon rechtstreeks contacteren vai de contactgegevens in de lijst (telefoon of email).

Registratie

Iedereen die gebruik wil maken van het deelsysteem betaalt éénmalig 10 euro als registratiekost. Dit wordt afgerekend als je de eerste maal iets ontleent.

Hoeveel kost het om iets te ontlenen? 

Voor de meeste materialen zal een democratisch uitleenbedrag worden gevraagd. De inkomsten hiervan worden 100% gebruikt om materialen te herstellen, enkele vaste kosten in het Atelier te dekken en eventueel nieuwe materialen aan te kopen. De betaling van het uitleenbedrag gebeurt cash of via overschrijving. Indien cash, probeer dan met gepast geld te betalen. 
 
Enkele afspraken

Respecteer de afgesproken uren zowel om materialen op te halen en terug te brengen.
 
Je komt alles zelf ophalen en terugbrengen in dezelfde staat als je het gekregen hebt. De materialen worden proper
teruggebracht.
 
Respecteer de materialen tijdens het gebruik. Er kan natuurlijk altijd eens iets stuk gaan. Er wordt hiervoor niks aangerekend, maar geef zeker door als er schade is of iets niet meer goed werkt, dan kunnen we dit herstellen of vervangen.   
bottom of page